Signature Cell Healing

Wat is Signature Cell Healing?

Signature Cell healing is een zachte helende ervaring d.m.v. aanraking die energie richt op de “signature cel,” of God cel. Deze cel bevind zich in de pijnappelklier. De God cel wordt gevormd op het moment dat de zaadcel en de eicel elkaar bevruchten. Oorspronkelijk begint deze God cel als een cel. Elke cel is een replica van de god cel en heeft een perfect geheugen wat het nooit vergeet.

Hoe werkt Signature cell healing?

Als middelpunt in deze methode staat de pijnappelklier: een hormoon orgaan dat zich midden tussen de hersenen bevindt. Deze klier vervult een belangrijke rol in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. Door met de pijnappelklier te werken door middel van Signature cell healing wordt de pijnappelklier aangesproken in zijn bijzondere functie.  Om zich zo te verbinden met de kosmos. Ook wordt het Goddelijk geheugen aangewakkerd. De cellen gaan zich weer herinneren wat hun oorspronkelijke blauwdruk is in dit leven en vervolgens herstellen ze zich hierin. Hierdoor ontstaat heling en balans

Het ontwaken van deze Signature cell zorgt voor een terugkeer naar een optimale gezondheid en balans in alle vier lichamen:

  • Spiritueel lichaam
  • Mentaal lichaam
  • Emotioneel lichaam
  • Fysiek Lichaam

Een healing is heerlijk om te ontvangen, vervolgens het werkt helend en laat je energie weer stromen.

De methode is in de wereld gebracht door Hawaiiaanse Kahu Fred Sterling. Een bijzonder en aansprekend voorbeeld van de werking van Signature cell healing is het feit dat Fred Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen. Zodanig dat de artsen ervan uit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de werking van Signature Cell Healing reisde hij een jaar later weer de wereld rond om lezingen en seminars over deze helingmethode te verzorgen.

Cell healing is een krachtige helende methode omdat het direct werkt met de eigen levensenergie of Schepper essentie van de healee’s in het lichaam.

Dit gerichte proces stimuleert het cellulaire bewustzijn van een wezen tot in de perfectie te onthouden in de liefde en te ontwaken op alle niveaus.

Het gaat verder dan de vijf zintuigen en bevordert de genezing en ontwaking in zowel het fysieke als in het etherische lichaam waar er geen angst is.