Signature_Cell

Een healing experience

Kahu Fred Sterling Leert Cel Heling Gepionierd door Kahu Fred Sterling, celheling omvat een totale benadering van de genezing van de vier lichamen: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Op dit moment wordt onderwezen over de hele wereld.

Celheling ™ is een zachte helende ervaring d.m.v. aanraking die energie richt op de “signature cel,” of God Schepper cel, die in de pijnappelklier ligt. Deze alles-belangrijke cel houdt de herinnering aan onze cellulaire perfectie en onze oorspronkelijke blauwdruk in dit leven. Het ontwaken van deze handtekening cel zorgt voor een terugkeer naar een optimale gezondheid en balans in alle vier lichamen: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.

Internationaal vermaarde genezer en auteur, Kahu Fred Sterling, een pionier celheling in het begin van 1990 door middel van innerlijke leiding en het ontwaken van spirituele wijsheid. Gebaseerd op oude Lemurische filosofie en de praktijk heeft deze integratieve methode van genezing bleef exponentieel evolueren als Kahu Fred en getraind beoefenaars over de hele wereld gelden celheling technieken dagelijks met diepgaande resultaten.

Cel Heling is een krachtige helende methode omdat het direct werkt met de eigen levensenergie of Schepper essentie van de healee’s in het lichaam. Dit gerichte proces stimuleert het cellulaire bewustzijn van een wezen tot in de perfectie te onthouden in de liefde en te ontwaken op alle niveaus. Het gaat verder dan de vijf zintuigen en bevordert de genezing en ontwaking in zowel het fysieke als in het etherische lichaam waar er geen angst is.

De hele schepping is doordrenkt met licht, en dit licht doordringt de universele kracht van de liefde. Elke persoon is aanwezig binnen deze kracht. Het is door de opleving van de oorspronkelijke volmaaktheid dat genezing komt voor in alle vier lichamen:fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. In het proces van verlichting en uitlijnen met de universele werkelijkheid van de liefde, de genezing creëert een ruimte waar de vibrerende structuren van een on-gemak breken. Wanneer dit gebeurt, kan de magnetische vorming van het on-gemak worden verspreid in het licht, waardoor gelijktijdige openingen voorkomen. Door deze opening kan het licht dan vrijelijk binnen het lichaam om genezing te bevorderen. De Signature Cell Healing practitioner is de component om deze realiteiten te verbinden tot één lijn.