Wat is een Essentie Therapeut?

Een Essentie Therapeut houdt zich bezig met de essentie van de persoon die komt met een klacht. Dat kunnen fysieke klachten, emotionele klachten, mentale klachten of spirituele klachten zijn. Een Essentie Therapeut kan op al deze niveaus denken, in voelen en handelen, waardoor hij telkens opnieuw naar de essentie van de persoon gaat. Hij handelt vanuit een holistisch perspectief en telkens gaat het weer om het wezen van de persoon met wie hij werkt. Hij leert je bewust te worden van de essentie van het leven, waardoor hij ook in staat zal zijn de essentie aan te raken bij een hulpvrager. Hij heeft een schat aan mogelijkheden, om een veilige ruimte te verschaffen voor diegenen die zichzelf wensen te helen. Hij is hun begeleider in het helingsproces en/of groeitherapie.

Er word met verschillende behandel methoden gewerkt waar onder: Aura healing, Signature cell healing, Aurareading, Bach bloesems, Pijnappelklier activatie, Focussen, Voice dialoque, Regressietherapie en Energetische massage.

Bij Academie Lightwave in Groningen heb ik de HBO beroepsopleiding tot Essentietherapeut gevolgd.
Dit houdt in dat mij geleerd is om consulten te verzorgen, waarbij ik gebruik maak van boven genoemde healing technieken.